RESERVATION: +355 68 208 7570

Restorant Ne Plazh

Rreth Nesh

Zbuloni Shijet e ndryshme nga kuzhina jone

Zanzi është një eksperiencë stimuluese për shqisat. Dizajni modern krijon një atmosferë estetike të verbuar.

Të përjetoni eksperiencën në Zanzi, do të thotë ti dorëzoheni instinkteve, të transportoheni nga ritmet e sofistikuara të shijeve dhe përzgjedhja e verërave nga llojet më të mira, apo të tundoheni nga aromat që vijnë nga kuzhina. Krijimet e shefit tonë, të realizuara nga vetëm përbërës të cilësisë më të lartë, plotësojnë të gjitha dëshirat e të dashuruarve mbas gatimeve. Vetëm ose në grup, Bar restorant Zanzi është vendi ideal I takimeve për evenimente të paharrueshme.

Provokoni shqisat tuaja duke u joshur nga shijet dhe aromat e kuzhinës tonë.

Mund te festoni gezimet tuaja familjare

Zbuloni

Shijet e ndryshme nga kuzhina jone

Restoranti

Eksperienca jone ju ben te kaloni momente te pahar [...]

Posted Feb 9 2017 6:44 am Read More

Piceria

Piceria ofron mbi 20 lloje picash. Picat qe ne she [...]

Posted Feb 9 2017 6:43 am Read More

Kendi i Lojrave

Kendi i lojrave per femije. Ku ka më mirë se një a [...]

Posted Feb 9 2017 6:41 am Read More

Rezervo

Kryej nje Rezervim

Translate »