RESERVATION: +355 68 208 7570

Piceria

1 Mar 2017 To 5 Mar 2017 Shetitorja e Plazhit, Durrës, Albania

Piceria ofron mbi 20 lloje picash. Picat qe ne sherbejme jane te holla dhe pjekja speciale i ben ato te vecanta jo vetem ne qytetin e Durresit. Shume nga klientet tane na vizitojne ne fundjave enkas per te provuar picen e shijshme

Translate »