RESERVATION: +355 68 208 7570

Kendi i Lojrave

1 Apr 2017 To 5 Apr 2017 Shetitorja e Plazhit, Durrës, Albania

Kendi i lojrave per femije. Ku ka më mirë se një ambjent, ku të përfshijë dhe kënaqësinë e fëmijëve. Një analizë e veçantë është bërë për të krijuar botën e mrekullueshme të fantazisë, imagjinatës, aventurës dhe kënaqësisë së femijëve.

Translate »